Motivul pentru care Beyoncé a interzis să fie fotografiată la ceremonia în memoria lui Kobe Bryant

0

Beyoncé a fost cea care a deschis ceremonia organizată în memoria lui Kobe Bryant cu un moment artistic extrem de emoționant, interpretând piesele „XO” și „HALO”.

Momentul ei a fost parțial umbrit de faptul că redactorii de la The Associated Press și Getty Images au declarat că fotografii lor nu au avut voie să imortalizeze momentul lui Beyoncé de la comemorarea lui Kobe Bryant care a avut loc în Los Angeles.

„Este o ofensă la adresa familiei și fanilor lui Kobe. Beyoncé ține foarte mult la imaginea ei, de obicei ea aprobă publicarea anumitor fotografii, dar de data asta niciun fotograf care a fost prezent la ceremonie nu a fost lăsat să o poată fotografia. Nici măcar familia lui Michael Jackson nu a făcut asta”, a declarat o sursă care a fost la ceremonie. „Personalul de la Staples Center a fost trimis pentru a se asigura că nu există aparate de fotografiat lângă scenă. Fotografii nu au putut să creadă asta. Acest lucru nu ajută deloc la imaginea lui Beyoncé. O face să pară o divă. Momentul nu era despre ea”, a mai adăugat sursa.

Se pare însă că Beyoncé a avut un motiv…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.