Motivul pentru Brad Pitt a ezitat să apară alături de Jennifer Aniston în serialul „Friends”

0

De-a lungul anilor, serialul Friends a avut mai multe vedete invitate, însă una dintre cele mai controversate a fost Brad Pitt, care a apărut în episodul nouă din sezonul opt. La momentul acela, el era căsătorit cu Jennifer Aniston, în ciuda faptului că personajele lor, Rachel Green și Will Colbert nu s-au înțeles deloc.

Atunci, Brad Pitt a interpretat rolul unui prieten de al lui Ross și Monica, iar ei chiar au pus bazele fan clubului „I Hate Rachel.” Reîntâlnirea lor a dus la câteva dezvăluiri despre perioada liceului pe care au petrecut-o împreună.

Brad Pitt chiar a primit o nominalizare la Premiile Emmy pentru apariția sa. „Cred că a existat o ezitare din partea lui pentru că nu a mai apărut în fața unei audiențe și ai nevoie de anumite abilități specifice. Cred că este intimidant dacă nu ai mai făcut asta până acum”, a declarat David Crane, producătorul serialului Friends.

De asemenea, David a mai declarat faptul că Brad Pitt a fost printre singurele vedete invitate în serial a cărui apariție a fost urmărită și ulterior. „Evident, datorită lui și lui Jennifer a fost o scenă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.