Motivul este uimitor! De ce își acoperă Iulia Albu trupul și fața atunci când stă la soare

0

Iulia Albu ne uimește pe toți cu fiecare apariție de a ei. Fashion editorul lasă cu gurile căscate pe toată lumea, indiferent de eveniment. La vârsta de 37 de ani, fosta soție a lui Mihai Albu arată ireproșabil. Și asta probabil deoarece ține cont de câteva reguli pe care le respectă dumnezeiește.

De exemplu, chiar și atunci când vrea să petreacă o zi la soare, vedeta își acoperă tot corpul. Care este motivul deciziei sale? Pentru că adoră să aibă pielea albă.

“Nu am ales încă destinaţia de vacanţă pentru că primează proiectele profesionale şi încă mai am treabă. Oricum vom merge undeva mai aproape de România pentru că proiectele pe care le am nu îmi permit o vacanţă foarte lungă şi foarte departe. Eu oricum la soare stau acoperită din cap până în picioare, nu îmi place să fac plajă, nu stau niciodată la soare fără protecţie maximă. În plus, am grijă să nu mă bronzez pentru că mie îmi place pielea mea albă!”, a afirmat Iulia Albu pentru Perfecte.ro

Când vine vorba însă despre silueta ei, Iulia Albu a declarat că ține cont de regula celor cinci mese pe zi și a renunțat aproape definitiv la zahăr.

„Mănânc lucruri sănătoase, în cantităţi moderate, 5-6 mese pe zi, nu mănânc zahăr, decât foarte puţin, deloc deserturi pentru că nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.