Motivele pentru care e important să ai o atracție sexuală puternică față de partener

0

Tocmai ai întâlnit un nou bărbat și simți că ai o atracție sexuală puternică față de el? Atunci ar trebui să îți urmezi instincul deoarece acest sentiment dintre voi poate fi începutul unei frumoase relații sentimentale.

De asemenea, această atracție sexuală poate veni și cu o serie de întrebări, nelămuriri și confuzii pe care le poți avea. Atracția dintre voi este reală sau ți se pare doar ție? Ei bine, răspunsul îl poți avea doar tu deoarece ești singura persoană care poate conștientiza profunzimea acestui sentiment.

Pe lângă asta, nu ar trebui să confunzi atracția sexuală cu pasiunea sau iubirea. Însă, atunci când te simți atrasă sexual față de un partener, trebuie să îți dai seama că te poate ajuta să descoperi lucruri noi despre tine și despre felul în care privești interacțiunea dintre parteneri.

Iată care sunt motivele care te vor convinge că atracția sexuală contează într-o relație:

1. Atracția sexuală este importantă

Atunci când ești atrasă sexual față de partener, ai un obiectiv foarte clar, și anume satisfacerea sexuală. În mod cert, atracția sexuală este importantă deoarece reprezintă un semn că amândoi sunteți compatibili și în ceea ce privește sexul. Nu ar trebui să o confunzi cu atracția emoțională deoarece aceasta implică și angajament, dar și dedicare.

2. Atracția sexuală este un lucru normal

Fiecare dintre noi se gândește la sex, fie că vrem să recunoaștem acest lucru sau nu. Cu toate astea, oricât de tabu ar fi considerat acest subiect (deși nu ar trebui să fie!), trebuie să recunoști faptul că atracția sexuală a existat, există și o să existe pentru totdeauna. Fiecare experiență sexuală…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.