Monica Anghel și-a făcut operație estetică. Ce parte a corpului și-a corectat artista: “Am făcut-o și pe asta!”

0

A slăbit destul de mult, iar acum silueta ei este fără cusur, fiind invidiată de multe alte vedete. Însă, acest proces, împreună cu înaintarea în vârstă, i-a afectat vizibil tenul.

Monica Anghel a apelat la bisturiul esteticianului după ce a slăbit! Vedeta a cerut ajutorul unui medic estetician pentru a-și corecta un mic defect. Nu era un lucru care o deranja prea tare pe ea, însă mereu i se păreau celor din jur că este supărată pe ei. Este vorba despre ridurile de pe frunte.

Monica Anghel a apelat la fostul ei soț, Andrei Carantino și la actuala lui soție. Aceasta le-a explicat ce se petrece și care sunt nemulțumirile ei. Nu și-a făcut prea multe injecții, pentru că nu are nevoie, însă și-a corectat toate ridurile ce nu îi erau pe plac.

“Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare”,a explicat vedeta.

Monica Anghel este dependentă de solar?

În ultimele luni, artista a început să se bronzeze din ce în ce mai tare. Monica Anghel a povestit că merge în continuare la solar și că ține de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.