Modelul preferat al Rihannei, Slick Woods, vorbește despre lupta cu cancerul de piele

0

Modelul Slick Woods, care a defilat în cadrul prezentării colecției de lenjerie intimă Savage x Fenty, a recunoscut printr-un mod cu adevărat neașteptat că face chimioterapie și că se confruntă cu o formă de cancer în stadiul trei.

Slick, sau pe numele ei real Simone Thompson, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la o petrecere, însoțită de următorul text: „Așa mă simt în privința chimioterapiei și sunt alături de cei care trec prin asta.” Ea a dezvăluit faptul că are cancer de piele în stadiul trei, ceea ce înseamnă că există o probabilitate extrem de mare de a se răspândi și asupra altor organe ale corpului.

Melanomul reprezintă cea mai severă formă de cancer, iar dacă este depistat la timp, acesta poate fi tratat în proporție de 90%. Este esențial să te protejezi împotriva razelor ultraviolete și să conștientizezi că este important să îți investighezi în mod regulat alunițele. Printre cauzele care favorizează apariția melanomului se numără genetica, expunerea excesivă la razele ultraviolente, alimentația, stresul și poluarea. De asemenea, depistat la timp,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.