Misha, încă prinsă în relația dintre ea și Connect-R: „Sentimentele nu au cum să dispară”

0

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu câțiva ani, dar cu toate acestea au o relație foarte frumoasă de dragul fetiței lor, motiv pentru care merg toți trei în vacanțe.

În urmă cu puțin timp, Misha a discutat despre relația pe care o are cu fostul ei soț și a mărturisit că sentimentele nu au cum să dispară, chiar dacă au divorțat.

”Suntem în relaţii foarte ok. În momentul în care stai atâţia ani cu o persoană şi construieşti o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”, dezvăluia Misha pentru Antena Stars, conform Viva!

În luna iulie, Misha și Connect-R au plecat în vacanță alături de Maya, fiica lor, în Delta Dunării, iar din pozele pe care le-au postat pe conturile lor de socializare reiese că sunt mai fericiți ca niciodată.

Și Connect-R îi impărtășește cântăreței aceleași sentimente, cu toate că nu mai formează un cuplu.

„O să încerc să fiu tot timpul cea mai bună versiune a mea, dar dacă nu o să reușesc nu e niciun fel de problemă. Frumusețea unui om vine din interiorul lui, știu oameni care nu sunt atât de estetici, dar care sunt atât de plăcuți, atât de frumoși. Mă gândeam ca ar fi fost bine dacă ar fi existat sală pentru suflet.

Nu cred că mi-am ratat căsnicia…Ceea ce nu se vede, ce nu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.