Misha a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat și al unui stil de viață sănătos

0

Se numără printre artistele cu un succes imens în industria muzicii românești, însă pe lângă cariera ei este și mamă și își practică acest „job” cu mare dedicare și atenție. Misha, pentru că despre ea vorbim, își împarte timpul între carieră și familie, fiind ori la concerte și pe scenă, ori acasă și la joacă, alături de fiica ei, Maya.

Cu toate că este mereu plecată pe drumuri, Misha se bucură de o siluetă superbă și susține că încearcă mereu să acorde o atenție sporită alimentației ei și să își respecte mesele.

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin. La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”, dezvăluie Misha, conform perfecte.ro.

“Nu am…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.