Mihai Bendeac și Sore, 10 ani de când și-au spus adio. FOTO | Româneşti, Vedete

0

Mihai Bendeac, în vârstă de 35 de ani, a avut o relație cu Sore Mihalache, 29 de ani, pe vremea când actorul activa în emisiunea „Mondenii” de pe Prima Tv, iar artista făcea parte din trupa ” Crazy Win”. Cei doi au început povestea de iubire în vara anului 2009 și au încheiat-o brusc în luna octombrie a aceluiași an. Se pare că motivul despărțirii au fost niște fotografii deochiate care ar fi apărut în public în acea perioadă, iar protagonistul era însuți Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a suferit în urma despățirii de Sore și nu s-a ferit să își exprime durerea în mediul online:„E cumplit să te desparţi de cineva atâta timp cât încă mai ai sentimente pentru persoana respectivă (…) Eu mi-am pierdut încrederea în femei. Nu ştiu cum. Nu ştiu când. Pur şi simplu am pierdut-o.”, – scria Mihai Bendeac pe blogul personal.

Între timp, Mihai Bendeac a mai punctat o relație tumultoasă cu fosta asistentă de televiziune, Roxana Vancea, în schimb, Sore și-a găsit fericirea și liniștea în brațele unui avocat pe nume Mircea Julean, care-i este partener de viață de aproape 5 ani și împreună cu care are o fetiță, pe nume Erin.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.