Mihaela Rădulescu, supărată că iubitul nu o duce în vacanțe: „Am avut o singură vacanță”

0

Îndrăgita prezentatoare tv a mărturisit pentru Pro Tv detalii din viața ei personală pe care nimeni nu le cunoștea.

Mihaela Rădulescu nu are parte de prea multe vacanțe. Vedeta a dezvăluit că a avut doar o singură vacanță în cinci ani de relație cu Felix Baumgartner și a și spus din ce motiv.

Mihaela Rădulescu nu poate să plece în vacanțe

„O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni. De 5 ani, de când suntem împreună, am avut o singură vacanță. Una pe care am cerut-o cu forța, pentru că Felix nu înțelege conceptul de vacanță și târziu am înțeles și eu de ce. Omul e toată ziua plecat, el trăiește foarte rar acasă.

Viața lui e întotdeauna undeva pe planetă, unde are show-uri aviatice, unde are de sărit cu parașuta, cu parapanta etc. Și atunci, lui nu-i mai vine să plece și în vacanță, după ce ești plecat de 7 ori, de 8 ori pe an, pe toate continentele, cu munca. Am înțeles, într-un final, că nu mai are nevoie de vacanță, că mai vrea să stea și pe-acasă.

Până la urmă am făcut un pact și am zis: o dată mergem într-o vacanță de vară, două săptămâni. A fost singura dată când am fost în vacanță pentru kitesurf, pentru că a vrut și el să învețe. E ceva ce fiul meu știa, eu știam și voiam să-l învățăm și pe el.

Aia a fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.