Michelle Obama, apariție surpriză la gala premiilor Grammy

0

Obama a urcat pe scenă în deschiderea ceremoniei, alături de gazda evenimentului, Alicia Keys.

Michelle, în vârstă de 55 de ani, a apărut alături de Lady Gaga, Jennifer Lopez și Jada Pinkett Smith, pentru a vorbi despre importanța muzicii în viețile lor.

Fosta primă doamnă a Americii este bună prietenă cu Alicia Keys, iar cântăreața chiar a fost de câteva ori la Casa Albă în timp ce SUA era condusă de Barack Obama.

Alicia a introdus segmentul ceremoniei spunând: „Muzica este ceea ce iubim, despre muzică este vorba”.

Toată lumea se află aici strălucind și sunt mândră că ne-am unit să onorăm acest moment deoarece în muzică plângem, către muzică mergem, este ceea ce iubim. Este limba noastră globală”, a mai spus Keys.

Lady Gaga și Jennifer Lopez și-au spus gândurile referitor la acest subiect, urmate de Jada, însă cea mai mare reacție a publicului a venit la Michelle Obama, notează Mirror.co.uk.

Muzica m-a ajutat întotdeauna să îmi spun povestea și știu că acest lucru este valabil pentru toți cei aflați aici. Fie că ne place genul country sau rap sau rock, muzica ne ajută să ne împărtășim demnitatea și suferințele noastre, speranțele și bucuriile. Ne permite să ne auzim unul pe altul, să ne invităm unul pe altul. Muzica ne arată că totul contează – fiecare poveste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.