Meghan Markle și Prințul Harry nu-i mai urmăresc pe Instagram pe Ducele și Ducesa de Cambridge, iar motivul este ușor de înțeles

0

Meghan Markle și Prințul Harry și-au lansat de curând contul de Instagram SussexRoyal, iar zilele trecute au făcut prima mișcare dramatică. Aceștia au renunțat să urmărească contul KensingtonRoyal, profil dedicat activității desfășurate de Kate Middleton și Prințul William.

Acesta nu este singurul cont la care au renunțat Meghan și Harry, ei renunțând și la contul Clarence House (dedicat Prințului Charles), precum și la cel dedicat Reginii (RoyalFamily).

Fanii familiei regale au crezut inițial că este vorba despre un conflict, însă nu este deloc vorba despre așa ceva. Ducele și Ducesa de Sussex au luat această decizie pentru a susține organizațiile în luna dedicată pentru îngrijirii sănătății mentale.

„Pentru a aduce un omagiu muncii incredibile depuse de oameni din întreaga lume în acest domeniu, sperăm să atragem atenția asupra mai multor conturi de Instagram care promovează sănătatea mental, exercițiile, imaginea de sine pozivită, îngrijirea și importanța legăturilor umane – nu doar să auzim, ci să ascultăm cu adevărat.

Există numeroase organizații care fac o muncă incredibilă pentru sănătatea mentală – vă rugăm să considerați conturile pe care le susținem o mică parte din acest…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.