Meghan Markle și Prințul Harry, apariție elegantă la un botez regal

0

Meghan Markle continuă să îl însoțească pe Prințul Harry la cele mai importante evenimente pentru familia regală, deși urmează să devină mamă curând.

Ducele și Ducesa de Sussex au participat duminică la botezul micuței Lena Elizabeth Tindal, fiica verișoarei lui Harry, Zara Tindall. Potrivit unei surse regale citate de ET, „Harry a fost numit recent naș” al micuței în vârstă de 9 luni. Prințul William îndeplinește acest rol pentru Mia, primul copil al cuplului format din Zara și Mike Tindall.

Meghan Markle a purtat la acest eveniment o haină vintage Dior, de la William Vintage, cu o pălărie Stephen Jones și o geantă Victoria Beckham.

Potrivit sursei citate de ET, Meghan și Harry s-au ținut de mână, iar la evenimentul care a avut loc la biserica St. Nicholas din Cherington, Gloucestershire, Anglia, au participat și Regina Elisabeta a II-a, Prințesa Anne, Prințul William și Kate Middleton lipsind de la eveniment pentru a putea participa la diferite festivități organizate pentru St. Patrick’s Day.

Aceste apariții la evenimente diferite vin la doar câteva zile după ce Palatul Buckingham a confirmat că va exista în curând o gospodărie regală diferită pentru Meghan și Harry, această decizie fiind luată cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.