Meghan Markle a declarat că nu-și dorește „ca oamenii să o iubească”

0

Meghan Markle nu are atât de multe „pretenții” cum își imaginează cei care o critică în tabloide. Deși este soția Prințului Harry și face parte din familia regală britanică, aceasta nu are niciodată cereri speciale.

Chiar dacă adesea oamenii fac reverențe în fața ei și a Prințului Harry, acest lucru se întâmplă din cauza tradiției și nu pentru că ei ar cere acest lucru. În plus, potrivit mai multor reporteri, inclusiv al unui reporter de la The Telegraph, Meghan nu cere nimănui să i se spună Ducesa de Sussex.

În plus, acest reporter a dezvăluit că Meghan i-a spus că ea nici nu își dorește ca „oamenii să o iubească”. În schimb, Ducesa de Sussex vrea să fie auzită, mai ales când vine vorba despre problemele care sunt importante pentru ea, precum sănătatea mintală.

Meghan Markle a vorbit despre acest lucru la Luminary Bakery, explicând că pentru a obține orice lucru este nevoie de timp. „Intrăm în acest obicei de a vrea ca lucrurile să se întâmple imediat. Există o cultură de mulțumire și remediere imediată. Noi nu suntem însă obiecte care au nevoie de reparații….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.