Megan Fox vorbește despre momentele grele din carieră și cum a reușit să le depășească

0

Actrița Megan Fox, în vârstă de 33 ani, a vorbit în cadrul emisiunii „Entertainment Tonight” despre o perioadă destul de grea din viața ei, mai ales după lansarea filmului Jennifer’s Body, în anul 2009, când s-a simțit hărțuită. „Nu era vorba doar despre acel film, ci despre fiecare zi din viața mea, tot timpul, cu fiecare proiect și producător cu care interacționam. A fost un moment care a precedat o perioadă grea pentru mine.”

Megan Fox a vorbit și despre presiunea pe care o resimțea, dar și atenția care nu îi era acordată: „Cred că am avut cădere psihologică care m-a făcut să îmi doresc să nu mai fac nimic. Nu mai voiam să fiu văzută, să fac poze, să apar în reviste, să merg pe covorul roșu, să fiu văzută în public, și toate astea din teama de a nu fi umilită sau de teama ca să înceapă să țipe la mine, să mă oprească din a mai fi eu.”

Megan Fox a fost printre vedetele care s-a alăturat mișcării #MeToo și a vorbit despre experiențele pe care le-a avut de-a lungul carierei de la Hollywood și interacționării cu diverși producători de filme și emisiuni TV,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.