Matthew McConaughey și-a făcut cont pe Instagram și are un mesaj pentru fani

0

Matthew McConaughey a împlinit ieri vârsta de 50 de ani, iar cu această ocazie el le-a dat fanilor o veste neașteptată, și anume faptul că și-a făcut cont pe Instagram. El a fost foarte activ pe Twitter încă din anul 2009, însă a decis să nu își facă cont pe Instagram, până în acest moment.

El a postat pentru prima dată un video spunând cât de emoționat este și că își dorește să aibă o comunitate cât mai strânsă: „Când oamenii intră pe contul meu, vreau ca ei să mă vadă pe mine. Este un risc să mă arăt pe mine așa cum sunt și sunt puțin emoționat în legătură cu asta. Vreau să vă arăt cine sunt eu cu adevărat, să văd dacă vă interesează persoana mea, dacă ceea ce vă arăt vă place, dacă vă face să vă gândiți de două ori, dacă aveți anumite sentimente, dacă vă face să vă opriți pentru un moment și să faceți o plimbare.. haideți să ne distrăm în legătură cu asta”, a spus Matthew.

Matthew McConaughey a fost atât de entuziasmat în legătură cu faptul că și-a făcut cont pe Instagram, încât a împărtășit acest lucru și pe contul său de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.