Masajul cu bambus – metoda uimitoare prin care Lidia Buble și Nicole Cherry au scăpat complet de celulită

0

Lidia Buble și Nicole Cherry au descoperit care este arma împotriva celulitei: masajul cu bambus. Se pare că vedetele îl folosesc de câteva luni bune și le-a fost de folos pentru a-și pregăti corpul pentru această vară. De asemenea, și Cristina Spătar și Maria Constantin se bucură de efectele uimitoare ale masajului cu bambus și au afirmat că aspectul corpului lor s-a îmbunătățit vizibil.

„Trebuie să recunosc că făcusem destul de multă celulită și asta chiar îmi dădea mari bătăi de cap. Fac masaj cu bambus de la începutul verii și deja se văd rezultate. Maseurul meu, Dan Bujor, mi-a garantat că o să am pielea fermă și că nu va mai rămâne nicio urmă de coajă de portocală. Abia aștept să văd ce iese, până atunci țin tare de programul meu!’, a declarat Lidia Buble.

„Pielea îmi este mai catifelată, mult mai fermă și, mai mult decât atât, am reușit să scap de excesul de apă din organism”, a spus Lidia.

Nicole Cherry a mărturisit în timpul unui interviu pentru VIVA! că se bucură nespus de efectele masajului cu bambus. Cântăreața a declarat că pielea ei arată mult mai bine, după doar câteva ședințe.

„M-am confruntat cu acel aspect de coajă de portocală, recunosc, însă masajul cu bambus chiar a adus o serie de plusurile asupra aspectului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.