Mariajul fostului președinte al Mexicului, pe butuci. Cu ce blondă a fost surprins la Madrid

0

Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului, a fost surprins în capitala Spaniei în compania modelului mexican Tania Ruiz Eichelmann, potrivit revistei Quien.

 

Potrivit presei locale, se pare că mariajul fostului președinte al Mexicului cu actrița de telenovele Angelica Rivera ar fi pe butuci, existând din ce în ce mai multe zvonuri că aceștia ar fi în pragul divorțului.

De altfel, din 7 septembrie 2018, Pena Nieto a renunțat să mai poarte verigheta, iar în data de 27 noiembrie, data aniversării lor de nuntă, niciunul nu a mai postat vreun mesaj legat de mariajul lor, așa cum făceau înainte.

Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani, Carlota.

 

Angelica Rivera şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului la vârsta de 17 ani, când a câştigat un concurs de modelling. Frumuseţea şi graţia ei au atras atenţia producătorilor şi, în 1989, tânăra primea primul ei rol în telenovela „Alcanzar una estrella” unde juca rolul unei fete rele. Totuşi, succesul avea să-l cunoască cu telenovela „La Duena” (Stăpâna). În anul 2010, Angelica Rivera s-a căsătorit cu Enrique Pena Nieto, fostul președinte al Mexicului.

Citește și: Cum era să vină…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.