Margot Robbie îi aduce un omagiu actriței Sharon Tate prin accesoriile purtate în noul ei film

0

Margot Robbie joacă în Once Upon a Time in Hollywood, noul film regizat de Quentin Tarantino, în care o interpretează pe actrița Sharon Tate, care a fost asasinată în 1969 de secta Familia Manson, ea fiind în acel moment însărcinată în opt luni.

Într-un interviu acordat lui Harry Smith, Margot a dezvăluit că a încercat să aducă un omagiu pe marile ecrane regretatei actrițe și prin intermediul accesoriilor pe care le-a purtat la filmări. Este vorba de câteva bijuterii care i-au aparținut lui Sharon Tate, bijuterii care i-au fost împrumutate chiar de sora lui Tate, Debra Tate.

Margot Robbie a explicat că nu știa foarte multe detalii despre viața lui Sharon Tate atunci când a acceptat rolul, numai despre circumstanțele tragice în care aceasta a fost ucisă. „Nu am fost niciodată expusă acelei părți frumoase din viața ei și acesta este cel mai frumos lucru la faptul că am acceptat rolul – am petrecut atâta timp încercând să îi apreciez viața spre deosebire de doar a cunoaște felul în care a murit”.

Despre sora lui Sharon, Debra, actrița are numai cuvinte de mulțumire, descriind-o ca „foarte implicată în a menține…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.