Madonna, molestată de Harvey Weinstein: „A încălcat linii şi limite” | Străine, Vedete

0

Într-un interviu acordat pentru cotidianul american The New York Times, Madonna a vorbit și despre atitudinea „incredibil de sexual” a lui Harvey Weinstein față de ea, atunci când au lucrat împreună. Compania deținută de acesta s-a ocupat de filmul documentar al artistei „Madonna: Truth or Dare/ În pat cu Madonna” (1991), potrivit nytimes.com.

Madonna a declarat că Weinstein flirta cu ea, deși era căsătorit, iar ea nu era interesată de o relație cu acesta. Artista a mărturisit că nu a fost deloc surprinsă de acest lucru, pentru că la Hollywood se cunoștea faptul că producătorul, foarte apreciat la acea vreme, se comporta așa cu femeile.

„Ştiam despre acest lucru şi toată lumea spunea că Harvey se poate comporta astfel pentru că deţine atât de multă putere”, a comentat artista.

Ea a adăugat faptul că nu s-a bucurat de răul lui, dar că „a fost bine că cineva care a abuzat de putere atât de mulți ani a fost chemat în instanță și tras la răspundere”.

Primele acuzațiile de hărțuire sexuală la adresa producătorului american a început în octombrie 2017, după ce presa de peste ocean a publicat câteva articole în care dezvăluia abuzurile făcute de acesta. Scandalul a continuat cu fenomenul #metoo, o campanie împotriva abuzurile de naturală sexuală care s-a răspândit rapid în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.