„Mă ajută și pe mine asta, îmi mângâie sufletul”

0

În ultimele săptămâni, Cristina Țopescu a dat publicității mai multe fotografii de colecție în care apare alături de tatăl său, celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu.

Jurnalista a mai postat o imagine cu ea și tatăl său și a mărturisit că acest lucru o ajută și pe ea, alinându-i dorul de părintele său.

„M-ați rugat să vă mai arăt poze cu tatăl meu, vă mulțumesc, mă ajută și pe mine asta, îmi mai mângâie sufletul. Cum de postări politice nu prea am stare, că prea au început să se revarse zoaie din toate direcțiile, aleg să postez amintiri cu tatăl meu, un om care a trecut prin viață fără sa renunțe vreodată la ONOARE”, a explicat Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu este o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.  Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai a anului trecut, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii.

Citește și: Mama biologică a băiatului adoptat de Viorica Dăncilă: „Vreau doar să-l văd, nu să-mi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.