Lista cu alimente pe care Andreea Raicu nu le consumă niciodată
Andreea Raicu a fost întrebată de multe ori ce mănâncă pentru a avea o siluetă de invidiată, însă spune că mai important este ceea ce nu mănâncă. Astfel că, fosta prezentatoare tv a dezvăluit secretul ei.
– băuturi carbogazoase
– cartofii prăjiți nu îi consumă pentru că aflat că cei de la fast-food conțin nu mai puțin de 17 ingrediente.
– lactate dietetice din cauza faptului că au zahăr
– popcorn care are un ingredient nociv, responsabil cu apariția cancerului și a infertilității
– pâinea cu semințe pentru că este făcută doar din făină albă, sunt alimentele de care Andreea nu se atinge, potrivit Cllick.ro.
Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu a recunoscut că era disperată să facă fotografii cu telefonul mobil peste tot pe unde mergea. De aici s-a ales cu porecla „micuța japoneză”.
Citește și
Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris, cu nevasta
Citeste continuarea AICI