Liam Neeson, dezvăluiri despre moartea soției sale

0

Invitat la o emisiune TV, Liam Neeson și-a adus aminte momentele de groază prin care a trecut în martie 2009, atunci când soția sa a suferit un grav accident la schi, în urma căruia și-a pierdut viața, conform Libertatea.ro.

Natasha Richardson se afla în vacanţă în Quebec, Canada, și schia în stațiunea Mont-Tremblant (125 km nord de Montreal), pe o pârtie pentru începători. Deși era însoțită de un instructor, aceasta a căzut și a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranian grav.

„Mi-au spus la spital că e în moarte cerebrală și a fost surprinzător când am văzut radiografia…”, a spus Liam Neeson.

Actorul nord-irlandez a intrat în camera de spital a soției sale, i-a spus că o iubește, dar că, din păcate, nu vor putea să treacă cu bine peste situația în care se află: „Te-ai lovit la cap și nu știu dacă mă poți auzi, dar vom face așa: te voi duce la New York, unde vor veni familia și prietenii”, a mai spus actorul.

Natasha Richardson a fost transferată de la spitalul din Canada, unde fusese internată inițial, la un spital din New York. Aici a fost confirmată moartea cerebrală, iar actrița a fost deconectată de la aparate.

Faptul că lucrurile s-au întâmplat așa nu a fost întâmplător, după cum a mărturisit starul din seria „Taken”. Acesta a spus că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.