Liam Hemsworth dorea să-și salveze căsnicia cu Miley Cyrus, deși el a depus actele pentru divorț

0

Liam Hemsworth nu se aștepta ca Miley Cyrus să confirme în mod public faptul că relația lor s-a sfârșit. Conform Page Six, Liam încă mai spera să se împace cu Miley și chiar încerca să își salveze căsnicia, după mai multe luni în care au avut probleme în relație.

Deși tot mai spera să se împace cu Miley Cyrus, Liam a aflat faptul că nu mai există nicio șansă de împăcare între ei de pe rețelele de socializare, unde Miley a făcut anunțul. Aceeași sursă a declarat și faptul că Miley a făcut eforturi considerabile pentru a-și salva relația.

Ulterior, Miley și-a lansat piesa „Slide Away”, iar mulți au crezut că piesa spune povestea dintre ea și Liam. Ea chiar a recunoscut faptul că nu mai este aceeași persoană ca cea de acum zece ani. Cu toate astea, Miley s-a afișat destul de repede după despărțire cu noua ei iubită, Kaitlynn Carter. Cele două petrec foarte mult timp împreună, iar în urmă cu o lună s-au și mutat împreună.

Chiar dacă Miley și iubita ei au fost surprinse de foarte multe ori de paparazzi, Liam a decis să nu se afișeze chiar atât de mult, ba mai mult, el se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.