Lia Bugnar nu îl lasă pe iubitul mai tânăr cu 22 de ani să se uite la Asia Express: „Am să fac pe dracu ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea”

0

Lia Bugnar nu este mândră de imaginea pe care și-a format-o în show-ul Asia Express 3, lipsită de machiaj și coafură, după nopți dormite prin străini, mai ales că are un iubit cu 22 de ani mai tânăr, frumos din cale afară sau „frumos ca un înger” cum îi spune ea. De aceea, Lia nu l-a lăsat niciodată pe Anghel Damian să o vadă la TV, în cea mai inestetică variantă a ei.

Lia Bugnar a participat la emisiune alături de Maria Buză, formând una dintre echipele care au concurat pe „Drumul Comorilor”. În vreme ce unii dintre fanii emisiuni le-au apreciat spiritul competitiv, alții s-au bucurat de faptul că au fost eliminate.

Până și Lia are motiv de bucurie că a fost eliminată, deoarece acum nu mai are de ce să își țină iubitul la distanță de ecranul televizorului atunci când se difuzează Asia Express.

„Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și postac pe Facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. In ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.