Leonardo DiCaprio a fost întrebat dacă el crede că Jack ar fi putut fi salvat în Titanic, iar reacția lui te va amuza

0

Leonardo DiCaprio a devenit preferatul tuturor după ce a interpretat rolul lui Jack din „Titanic”, un film care a creat o controversă mai ales în ultimii ani, fanii fiind convinși că acesta ar fi avut loc lângă Rose, pe ușa care a ajutat-o să se salveze.

Astfel, în ultimii ani au apărut numeroase imagini și teorii prin care se demonstrează că Jack s-ar fi putut salva, acestea fiind desigur idei foarte amuzante. Reporterul MTV, Josh Horowitz, a reluat această controversă și l-a întrebat pe Leonardo DiCaprio dacă el consideră că ar fi avut loc pe acea ușă la finalul filmului, însă reacția actorului a fost una amuzantă.

Reporterul a adresat această întrebare în cadrul unui interviu de grup cu Brad Pitt și Margot Robbie, aceștia promovând filmul în care apar alături de DiCaprio, „Once Upon a Time in Hollywood”. Astfel, Leonardo a răspuns că nu comentează, însă colegii săi au vorbit despre finalul faimosului film.

O Doamne, m-am gândit la asta. Îmi amintesc că am analizat cu atenție”, a spus Margot Robbie, care era doar un copil atunci când a apărut filmul. Leonardo a continuat spunând că nu comentează, însă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.