Legătura șocantă dintre Adrian Sînă și armata unei țări aflate în conflict

0

Adrian Sînă, un cunoscut cântăreț din România, a reușit să își șocheze fanii după ce a postat mai multe mesaje de promovare împotriva Indiei, în contexte în care apărea alături de mai mulți generali pakistanezi. Asocierea dintre Sînă, din trupa Akcent, și autoritățile din Pakistan a fost dezvăluită de publicația Libertatea.

Adrian Sînă a avut un turneu în Pakistan, începând cu data de 24 noiembrie, iar ultimul concert a avut loc pe 8 decembrie. În luna septembrie, Adrian Sînă a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de doi generali pakistanezi, însă ce a atras cu adevărat atenția a fost descrierea fotografiei: „Happy defence day Pakistan”, a scris Adrian Sînă.

Kashmirul este o zonă disputată și o sursă de conflict între India și Pakistan. Artistul mai trebuia să aibă un concert și pe data de 24 noiembrie, dar și o conferință de presă, cu scopul de a se solidariza față de Kashmir, la Casa Guvernatorului din Lahore. Însă, conferința a fost anulată, iar locația concertului schimbată. Khawaja Asaj, care lucrează la agenția care a organizat evenimentul,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.