Laura Dincă, primele declarații după accidentul de la schi. Ce spune iubita lui Cristian Boureanu despre ce a pățit pe pârtie

0

Despre Laura Dincă s-a spus că s-ar fi accidentat grav la schi. Iubita ex-politicianului Cristian Boureanu a ținut să lămurească situația. Aceasta a spus ce i s-a întâmplat și care este starea sa, de fapt.

„Am avut pur şi simplu o contractură şi a trebuit un pic masat. După cinci minute am plecat înapoi pe pârtie, n-am avut nicio problemă. Schiez de la trei ani, ştiu ce înseamnă. Nu, nu s-a speriat nimeni.

Ştiam ce am, numai că trebuia să mă opresc să fiu puţin masată pe loc, să pot să continui. Normal, că nu mi-a luat nimeni declaraţia. Nu a fost nimic grav şi atâta tot”, a declarat laura Dincă la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Laura Dincă, în vârstă de 23 de ani, este actuala iubită a fostului politician Cristian Boureanu. Cei doi se pregătesc de nuntă.
Cristian Boureanu, în vârstă de 46 de ani, a mai fost căsătorit cu Valentina Pelinel și cu Irina Boureanu, cu aceasta din urmă având o fiică, Ioana. Cristian Boureanu a trecut prin numeroase probleme în ultima perioadă de timp. În iunie 2017, fostul politician a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.