Laura Cosoi, despre clipele de coșmar și episoadele de depresie: „Îmi spuneam că voi muri”

0

Laura Cosoi este mândra mămică a unei fetițe în vârstă de numai un an și se bucură foarte mult de ceea ce îi oferă viața de familie. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost mereu roz. Mai clar, vedeta a avut o perioadă în care s-a luptat să învingă depresia, iar acum și-a făcut curaj să discute despre acest lucru.

”Nu am dormit o noapte şi o zi şi când am ajuns după-amiază în Bucureşti, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Şi nu m-a auzit sau a plecat pur şi simplu fără să-mi ia bagajul şi am intrat într-un atac de panică de nedescris. Mi s-a făcut atât de rău, încât simţeam pur şi simplu că, în momentul ăla, mor. Şi că nu poţi face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună şi Matei, eu mă aruncam pe geam. De frică”, a declarat Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp.

De altfel, actrița a trecut prin clipe cumplite în care nu voia să doarmă pentru că, după spusele ei, credea că va muri.

Apoi am trecut în extrema în care nu dormeam, nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri. Toată lumea mă suna să îmi spună ca totul o să fie bine”, a scris Laura Cosoi în urmă cu ceva timp, pe blogul ei.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, au un mariaj…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.