Lady Gaga și Bradley Cooper vor susține un recital surpriză la Festivalul Glastonbury

0

Potrivit mai multor surse, Lady Gaga și Bradley Cooper vor cânta mai multe melodii de pe coloana sonoră a peliculei A Star is Born în cadrul legendarului Festival Glastonbury.

DJ-ul Edith Bowman a fost invitată în cadrul emisiunii Sunday Brunch și a dezvăluit faptul că ea știe un anumit invitat special care va concerta în cadrul festivalului. „Știu un posibil concert surpriză care ar avea loc în cadrul festivalului. L-am avut invitat la podcast-ul meu pe Bradley Cooper, vorbind despre A Star is Born, și am profitat de ocazie pentru a-i spune că mi-ar plăcea să îi văd cântând live. El a recunoscut că vorbește de ceva timp cu organizatorii Glastonbury și că este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple în cadrul festivalului, un concert pe The Park Stage”.

Reprezentanții lui Lady Gaga și Bradley Cooper nu au comentat aceste zvonuri, însă fanii celor doi sunt foarte entuziasmați cu privire la un recital live.

Festivalul Glastonbury va avea loc în perioada 26-30 iunie și printre artiștii care vor concerta se numără Stormzy, The Killers, The Cure, Janet Jackson, Kylie, Miley Cyrus și Liam Gallagher.

Zvonurile despre o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.