Lady Gaga s-ar fi despărțit de logodnicul său

0

este din nou singură. Cel puțin asta susține o sursă apropaită artistei care, săptămâna trecută, ar fi încheiat relația cu logodnicul ei, Christian Carino.

Mai mult, de Ziua Îndrăgostiților, cântăreața americană a ales să posteze pe Instagram o fotografie cu cel mai nou tatuaj pe care și l-a făcut, fără nicio mențiune despre Carino.

Potrivit unei surse citate de E! News, Gaga și logodnicul ei s-au despărțit în urmă cu o săptămână, iar acesta ar fi motivul pentru care vedeta a mers neînsoțită la gala premiilor Grammy 2019. De asemenea, ea a fost văzută fără inelul de logodnă pe deget.

Pe de altă parte, alte surse susțin că cei doi încă formează un cuplu, iar artista a ales să își dea jos inelul deoarece acesta nu se potrivea cu numărul artistic pe care l-a susținut.

Pur și simplu nu purta inelul din cauza concertului. Și-au pus în așteptare planurile de nuntă din cauza sezonului aglomerat al lui Lady Gaga, dar tot plănuiesc să se căsătorească anul acesta”, a afirmat o sursă apropiată cuplului.

De Valentine Valentine’s Day, Gaga a postat pe Instagram o fotografie cu cel mai nou tatuaj al său, ce reprezintă un trandafir de-a lungul coloanei vertebrale.

Lady Gaga a confirmat logodna anul trecut

Lady Gaga și Christian Carino au confirmat logodna anul trecut, în luna…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.