Lady Gaga însărcinată cu copilul lui Bradley Cooper? Ce a declarat artista

0

Se zvonește că renumita cântăreață și actriță Lady Gaga că ar fi însărcinată cu partenerul ei din filmul ”A Star is Born”. Presupunerile vin din partea fanilor dar și din partea presei internaționale, conform La Vanguardia.

S-a discutat foarte intens despre o posibilă relație dintre vedeta pop și actorul american, iar acum zvonurile încep să ia amploare. În Touch Weekly, o revistă de scandal americană, a fost publicată în această săptămână pe prima pagină o fotografie a celor doi, speculându-se că Lady Gaga ar fi în așteptarea unui copil de la Bradley Cooper.

„Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial”, este una din declaraţiile citate de revistă de la un presupus prieten al cuplului, conform Agerpres.

Revista informează și pe prima pagina detaliile exclusive privind modul în care cele două vedete se întâlnesc în secret dar și cum își plănuiesc nunta.

Cântăreața nu a stat pe gânduri însă și a și răspuns acestor zvonuri, lansate și de revista Star, privind faptul că ar putea deveni mamă.

„Zvonuri că aş fi însărcinată? Da sunt însărcinată cu #LG6”, a postat Gaga pe Twitter. LG6 este cel de-al şaselea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.