Kylie Jenner neagă zvonurile privind despărțirea de Travis Scott într-un mod inedit

0

Fanii cuplului au început să speculeze faptul că Travis Scott și Kylie Jenner s-au despărțit după ce au observat dispariția unei fotografii cu cei doi. Un selfie postat în urmă cu câteva zile de Kylie a dus la numeroase zvonuri legate de despărțire, fanii observând că fotografia care apărea în mod normal pe masa de machiaj a starului – în care Kylie era împreună cu Travis – a dispărut.

Kylie a ținut să pună capăt rapid acestor zvonuri, într-un mod tipic ei: cu o altă imagine postată pe rețelele de socializare. Este vorba de un colaj de picturi realizate cu mâna de fiica celor doi, Stormi Webster, deasupra căruia se află o fotografie în care apar toți cei trei: Kylie, Travis și Stormi. Fotografia cu cei trei este o amintire de la vizita lor la Grădina Zoologică de la San Diego.

În urmă cu câteva zile, în afară de dispariția fotografiei, Kylie a postat și un comentariu mai insinuant – ain’t a game, boy (nu este un joc, băiatule – n.red.) – , despre care fanii cred că ar fi fost adresat lui Travis Scott.

Kylie Jenner și-a uimit recent fanii de pe Instagram după ce a postat o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.