Kylie Jenner le arată fanilor cât de spectaculoasă e garderoba sa

0

Nu mai este secretă pasiunea lui Kylie Jenner pentru modă. Ea a postat pe contul său de Instragram mai multe imagini în care le arată fanilor colecția sa impresionantă de pantofi. Ba mai mult, ea are câte o pereche de pantofi pentru fiecare ocazie. Astfel, putem spune că este mereu pregătită pentru orice eveniment s-ar ivi.

Cu siguranță te aștepți să aibă în garderobă cele mai noi perechi de pantofi ale celor mai în vogă designeri și chiar așa este. De la branduri precum Gucci, Balenciaga sau Bottega Veneta, sunt doar câteva dintre numele care se află în garderoba sa.

În prima imagine, ea ne-a arătat cele mai recente perechi de pantofi pe care i-a achiziționat. Mai exact, ea și-a cumpărat o pereche de sandale cu cristale fără toc, din neopren, semnate Gucci, care au costat nu mai mult de 1,250 de dolari. Și nu, cumpărăturile nu se termină aici. Kylie și-a mai cumpărat și o pereche de pantofi cu toc albi de la Balenciaga. Ea nu a știut exact care este perechea care și-o dorește cel mai mult, așa că și-a cumpărat și varianta pe negru. Putem spune că Balenciaga este brandul ei preferat deoarece și-a mai cumpărat și o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.