Kylie Jenner, alături de fostul iubit, Tyga, la scurt timp de la despărțirea de Travis Scott

0

După despărțirea de Travis Scott, Kylie Jenner caută confort și sprijin atât din partea celor mai bune prietene, cât și din partea lui Tyga, fostul ei iubit.

Cu toate acestea, adevărul se pare că este undeva la mijloc. O sursă a declarat pentru E! News că Tyga și Kylie s-au întâlnit marți seara mai mult întâmplător. „Kylie se afla împreună cu două prietene la Delilah, unul dintre cele mai cool localuri din Hollywood. Tyga, alături de câțiva prieteni comuni, se afla la un alt club și a invitat-o pe Kylie și prietenele ei să i se alăture”.

Aceeași sursă a mai precizat că Tyga și Jylie „au păstrat legătura” de la despărțirea lor în 2017, dar că „nu vorbesc foarte des”. Totuși, se pare că întâlnirea celor doi nu are nicio conotație romantică. „Nu a fost un atac intenționat adresat lui Travis, dar ea și-a dorit să petreacă puțin timp cu Tyga. Nimic romantic nu se întâmplă”, a mai precizat sursa.

Și, probabil, chiar este o coincidență faptul că cei doi s-au reîntâlnit, mai ales dacă ținem cont de declarațiile aceleiași surse care a precizat că „Hollywood este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.