Kate Middleton „speră” ca Prințul William și Prințul Harry să se împace, însă încearcă „să stea departe de dramă”

0

În ultimul timp Prințul Harry și Meghan Markle sunt în centrul atenției, iar relația dintre Prințul William și fratele său pare că a avut de suferit, lucru confirmat și de Ducele de Sussex în documentarul filmat în Africa.

Kate Middleton nu a făcut până acum declarații despre situația lui Meghan și a lui Harry după lansarea documentarului sau despre situația dintre cei doi frați, însă potrivit unei surse citate de Us Weekly, Ducesa de Cambridge este cu adevărat îngrijorată de relația dintre William și Harry. Cu toate acestea, ea consideră că este mai bine să nu se implice în această dramă.

Kate „detestă să îi vadă pe Meghan și Harry atât de triști”, a declarat sursa. Însă, „deși este îngrijorată pentru fericirea lui Harry și a lui Meghan, ea încearcă să stea departe de dramă. Aceasta speră că William și Harry vor repara această ruptură și vor lăsa trecutul în urmă”, a adăugat sursa.

Harry a vorbit despre relația cu Prințul William în documentarul ITV, spunându-i reporterului Tom Bradby că „lucrurile se întâmplă”, însă ei sunt frați. „Întotdeauna vom…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.