Kat Von D a devenit mamă, iar prima imagine cu băiețelul ei este adorabilă

0

Kat Von D s-a căsătorit în luna februarie cu Rafael Seyer, solistul trupei Prayers, iar acum au devenit părinții unui băiețel. Kat Von D a postat pe Instagram o imagine în care soțul ei, muzicianul Rafael Reyes, îl ține în brațe pe băiețelul lor. Ea a confirmat astfel și numele copilului: Leafar, care este numele de scenă al tatălui, și este, de fapt, numele Rafael citit invers.

Faceți cunoștință cu frumosul nostru băiețel, Leafar Von D Reyes. Mulțumim tuturor prietenilor + familiei + fanilor + celor care ne urmăresc pentru răbdarea de care au dat dovadă pentru ca noi să anunțăm venirea lui pe care am așteptat-o atât”, a scris Kat Von D în descrierea pozei care îi arată pe băiețelul și soțul ei, ambii îmbrăcați în negru, în timp ce pe fundal se poate observa un cărucior, bineînțeles, tot negru.

Kat Von D, în vârstă de 36 de ani, a vorbit și despre planurile pe care ea și soțul ei le au pentru primele săptămâni de la venirea pe lume a fiului lor. „Ca să fiu sinceră, eu și soțul meu, @prayers vrem să ne petrecem următoarele 40 de zile (al patrulea trimestru) pentru a ne concentra pe copilul nostru și pe relația noastră extraordinară pe care să o transformăm într-o relație extraordinară ca mamă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.