Kanye West a vorbit deschis despre lupta cu tulburarea bipolară | Străine, Vedete

0

Controversatul artist va apărea în show-ul lui Letterman, „Me Next Guest Needs No Introduction” unde va vorbi fără perdea despre boala mentală de care suferă ce tratament urmează, potrivit Metro.co.uk.

West, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit ce simte atunci când are un episod.

Pot să vă spun ce simt în acel moment. Simt o conexiune mai mare cu universul. Este o problemă de sănătate, acesta este un creier scrântit, ca o gleznă scrântită. Când cineva are glezna scrântită, nu îl mai împingi. Cu noi, odată ce creierul nostru ajunge la un nivel de scrântire, oamenii fac orice ca să fie mai rău”, a explicat rapperul.

Ei fac tot posibilul. Ne aduc în acel punct și fac orice ca să agraveze situația”, a completat Kanye.

Starul a vorbit și despre felul în care sunt tratați pacienții în clinicile de psihiatrie, făcând referire la momentul când a fost încătușat și drogat în anul 2016, când a fost reținut în mod involuntar.

În noiembrie 2016, Kanye West a fost adus la UCLA Medical Centre pentru că ar fi suferit de psihoză temporară, ce a fost cauzată de lipsa somnului și deshidratare.

Acesta a recunoscut că pe perioada unor astfel de perioade simte o „hiper-paranoia” și crede că toată lumea vrea să îi facă rău.

E acest moment în care simți că toată lumea vrea să te…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.