Justin Bieber le-a cerut fanilor să se roage pentru el

0

Artistul a decis să își țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lui, în speranța că povestea sa își va găsi un corespondent în cele ale admiratorilor săi.

Astfel, sâmbătă a revenit pe Instagram cu noi dezvăluiri. Bieber a postat o imagine în care apare alături de managerul său, Scooter Brown, dar și de rapperul Kanye West.

Vreau să vă țin la curent în speranța că momentele prin care trec vor rezona cu voi. Mă chinui mult. Mă simt super deconectat și ciudat. Întotdeauna îmi revin așa că nu îmi fac griji. Am vrut să iau legătura cu voi să vă rog să vă rugați pentru mine. Domnul este credincios și rugăciunile noastre chiar funcționează. Vă mulțumesc”, este mesajul cântărețului care însoțește fotografia.

Se pare că problemele sale sunt cauzate de viața sa personală, cu toate că se declară extrem de fericit alături de soția sa, Hailey Baldwin, cu care s-a însurat în septembrie 2018.

Justin „este foarte fericit că este însurat cu ea, doar că se chinuie cu altceva pe plan mintal. El este înconjurat de oameni care îl ajută și face tratament și crede că se va simți mai bine curând”, a afirmat o sursă citată de revista People.

Cântărețul a vorbit despre problemele sale în cadrul unui interviu acordat revistei Vogue, alături de soția sa. Atunci,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.