Joaquin Phoenix a salvat o vacă şi un viţel de la abator

0

Pe 10 februarie au avut loc Premiile Oscar, unde Joaquin Phoenix a avut un discurs dur la adresa industriei cărnii, acesta criticând modul în care animalele sunt tratate. „Ne simţim îndreptăţiţi să inseminăm artificial o vacă şi să îi furăm vitețul, chiar dacă strigătele sale de disperare sunt inconfundabile. Apoi îi luăm laptele care e destinat puiului şi îl punem în cafeaua şi în cerealele noastre”.

Discursul actorului a fost apreciat la nivel global, mulți lăudându-l pe acesta pentru că a avut curajul să vorbească despre un subiect inconfortabil pentru multe persoane. Joaquin Phoenix a demonstrat la doar două zile după acest discurs că se implică activ în protejarea animalelor, el salvând o vacă și un vițel de la abator.

Joi a fost făcut public un video cu actorul în timp ce salvează vaca și vițelul de doar trei zile de la un abator din California. Video-ul postat de The Farm Sanctuary îl arată pe Joaquin Phoenix, însoțit de mama sa, Heart, în vizită la abatorul Manning Beef din Pico Rivera, alături de el fiind și reprezentanţi ai organizaţiei The Farm Sanctuary şi de o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.