Jessica Alba vorbește deschis despre viața de mamă și provocările pe care le întâmpină

0

Jessica Alba, în vârstă de 38 de ani, a fost prezentă în emisiunea The Kelly Clarkson Show, în care a vorbit despre ce anume înseamnă viața de mamă și care sunt obstacolele pe care le-a avut de trecut.

Jessica Alba are trei copii, Honor în vârstă de 11 ani, Haven în vârstă de 8 ani și Hayes în vârstă de 1 an. Ea a declarat în cadrul emisiunii faptul că fiica ei cea mare, Honor, se machiază, folosind chiar și fard de obraz. „Seamănă cu un personaj dintr-un anime. Își face chiar și pistrui.”

Kelly Clarkson a fost de acord cu ea, spunând că și fiica ei, River Rose, se machiază și seamănă cu personajul Mimi, din „The Drew Carey Show.”

Nu totul este roz în ceea ce privește viața ei de mamă. Recent, Jessica Alba le-a împărtășit fanilor de pe Instagram un video în care apare în timp ce curăța după băiatul ei. Ea a explicat ulterior și că își îndeamnă fiicele să o ajute atunci când este cazul.

„Le spun fetelor mele: Pe lângă faptul că v-am schimbat și ați vomitat pe mine când erați mici, acum aveți și rău de mișcare, așa că, de fiecare dată când călătorim…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.