Jennifer Lopez și-a schimbat look-ul și arată fabulos

0

Jennifer Lopez a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram faptul că a decis să își facă o schimbare de look și nu putem spune decât că alegerea a fost una foarte inspirată.

Mai exact, Jennifer Lopez a decis să renunțe la părul lung în favoarea unui lob, o tunsoare bob asimetrică, până la nivelul umerilor, iar cel care s-a ocupat de această schimbare de look a fost Chris Appleton, unul dintre hairstyliștii preferați ai vedetelor de la Hollywood. Tunsoarea a fost completată de câteva suvițe blode care îi încadrează fața lui Lopez și suntem sigure că foarte multe vedete vor copia în curând acest look.

Se pare că Lopez a fost foarte încântată de schimbarea de look, motiv pentru care a decis să posteze imaginea în care apare alături de Chris Appleton și make-up artist-ul ei, Scott Barnes.

Jennifer Lopez are un an foarte încărcat. Filmul Hustlers, în care a avut rolul principal, s-a bucurat de succes în randul fanilor, iar acum ea filmează alături de Owen Wilson comedia romantică Marry Me. La acestea se adaugă pregătirile pentru nunta cu Alex Rodriguez, dar și repetițiile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.