Jennifer Aniston, nemulţumită că a fost mai bine plătită decât ceilalți colegi din „Friends”

0

Actrița Jennifer Aniston, cunoscută din serialul „Prietenii tăi/ Friends”, a afirmat că diferențele salariale au frustrat-o, ea încasând aproximativ 1 milion de dolari pe episod în sezonul final al sitcom-ului, în timp ce colegii ei de platou primeau cu mult mai puțini bani, potrivit nme.com

Actorii din distribuția serialului „Prietenii tăi/ Friends” au început din cel de-al treilea sezon să își negocieze colectiv contractul, pentru a se asigura că nu sunt plătiți diferit. În primul sezon al serialului erau plătiți cu câte 22.500 de dolari pentru un episod, iar în cel de-al doilea sezon, Jennifer Aniston și actorul David Schwimmer au primit mai mulți bani în comparație cu ceilalți colegi.

„Sunt conștientă că am trecut destul de ușor, în sensul de experiență în domeniu. Întorcându-ne la «Prietenii tăi», nu se punea atât de mult problema ca femeile să fie plătite în mod egal cu bărbații – unele femei erau plătite mai bine”, a declarat actrița pentru publicația Radio Times.

„Negocierile se purtau în termeni de «muncim în mod egal și toți merităm să fim recompensați la fel». Nu mă simțeam bine cunoscând că cineva primește suma de bani X, în timp ce eu încasam mai mult”, a adăugat Jennifer Aniston.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.