Jennifer Aniston dezvăluie adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe Instagram

0

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Jennifer Aniston a vorbit despre motivele care au determinat-o să aibă cont pe Instagram.

„Este o nebunie”, a spus actrița în vârstă de 50 de ani. „Au măsurat. Este un record omologat de Guinness Cartea Recordurilor”, i-a confirmat și Jimmy Kimmel, precizând că „ai avut peste 1 milion de followers în ceva de genul 12 secunde”.

Cu toate acestea, Aniston nu a fost foarte entuziasmată la început de ideea de a avea cont pe Instagram, ea dezvăluind că a stat mult să se gândească înainte de a deschide acel cont și descriindu-se drept „cea mai nesigură persoană din lume” atunci când vine vorba de a împărtăși cu lumea detalii din viața ei.

Dar, de ce totuși a decis starul din Friends să se alăture acestei rețele de socializare? „Nu prea știu. Eu doar încerc să construiesc un conținut”, a spus Aniston adăugând că toți prietenii ei au îndemnat-o să facă acest pas.

Și ce altă poză putea alege mai bine pentru a-și face debutul pe Instagram decât o imagine realizată în urmă cu puțin timp, în care apare alături de toți colegii ei din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.