James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge, vorbește despre lupta sa cu depresia

0

James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge, nu a fost până acum în atenția publicului, însă omul de afaceri în vârstă de 31 de ani este pregătit să își dezvăluie povestea, el scriind pentru The Daily Mail un eseu în care a vorbit despre lupta sa cu depresia și deficitul de atenție. Publicarea eseului vine la scurt timp după ce profilul de Instagram al acestuia a devenit public.

James Middleton a explicat în acest eseu că sănătatea lui mintală se deterioase cu un an înainte ca el să caute ajutor în decembrie 2017.

„Știu că sunt binecuvântat și am o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. Este complicat să descrii condiția. Nu este doar tristețe. Este o boală, un cancer al minții”, a spus acesta.

„Nu este un sentiment, ci mai degrabă absența acestora. Exiști fără scop sau fără direcție. Nu puteam simți bucuria, entuziasmul sau anticiparea – doar anxietatea mă dădea jos din pat dimineața. Nu am avut în vedere sinuciderea – dar nici nu am vrut să trăiesc în acea stare”, a continuat fratele lui Kate Middleton.

El și-a amintit că lupta lui cu dislexia în copilărie au făcut trecerea prin școală și mai dificilă, deoarece notele lui aveau de suferit. Totodată, el nu știa că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.