Iulia Albu, vizită la medicul estetician. Ce a vrut vedeta să schimbe la ea

0

Iulia Albu a ajuns pe masa de operații! Criticul renumit de modă a apelat la o renumită și inovatoare terapie pe care o face odată la ceva timp.

Bine cunoscuta Iulia Albu și-a „reînnoit” podoaba capilară în doar câteva luni în care s-a lăsat în grija celor mai specialiști medici. Mai clar, vedeta se duce frecvent la medicul estetician pentru a-și face o procedură care o ajută să-și regenereze părul. Terapia nu sună a fi una simplă, mai ales că ne referim la injectarea în scalp a propriei plasme! Așadar, Iulia Albu își face o dată la ceva timp injecții în scalp și uite că, după doar câteva ședințe, primele fire de păr deja au început să îi apară, iar podoapa capilară a vedetei este cu totul alta!

“PRP pentru scalp este împotriva căderii părului și regenerarea acestuia. Terapia Vampir sau PRP (Platelet-Rich Plasma) funcționează cu succes atât pentru zona facială, cât și cea a scalpului. Aceasta este 100% naturală, astfel riscul de alergie este redus la minimum, fiind vorba de sângele pacientului ca substanță de tratament. Efectele adverse sunt inexistente.

Iulia Albu, terapie pentru scalp cu propria plasmă

Procedura  presupune injectarea propriei plasme în scalp, în vederea stimulării creșterii părului în mod natural, prin recoltarea unei cantități…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.