Iulia Albu, critici dure la adresa Andreei Marin, după apariția acesteia la un eveniment important

0

Iulia Albu continuă să fie în permanență cu ochii în patru, așa că îi urmărește fiecare mișcare dar și fiecare ținută a Andreei Marin. Cu criticile la ea, fashion editorul nu s-a ferit să o compare pe „Zâna Surprizelor” cu Sânziana Buruiană. Ba mai mult, acum a venit cu forțe noi și s-a gândit să o mai compare și cu o asistentă de televiziune.

Iulia Albu și Andreea Marin s-au intersectat în culisele unei emisiuni de televiziune și cu toate că cele două au păstrat limitele decenței în ceea ce a privit comportamentul fiecăreia, când a venit vorba de stilul vestimentar, specialistul în modă s-a aprins. Ultima apariție a Andreei Marin i-a stârnit revoltă fostei soții a lui Mihai Albu, iar critica de modă nu s-a ferit să își expună liber părerea. Astfel, i-a adresat Zânei câteva critici dar și sfaturi vestimentare:

”Ținuta Andreei Marin, despre care am mai discutat, îmi furnizează un material important și anume, cum să NU porți argintiul sau, vreodată, o perucă nepotrivită. Există anumite materiale și croiuri care pot altera vizual silueta purtătoarei, facându-i imensul deserviciu de a-i supradimensiona inutil formele. Reverele specifice vestimentației masculine nu pot fi integrate în orice design, iar cureaua nu trebuie poziționată niciodată la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.