Iubitul Dianei Pivniceru nu a fost de acord cu participarea ei la Exatlon

0

Pentru a-l convinge să o lase să plece, concurenta l-a minţit pe partenerul ei că va fi departe doar câteva săptămâni.

„Nu ştiam despre ce e vorba, doar că va pleca de acasă. Iniţial mi-a spus că era vorba de două trei săptămâni, apoi am aflat că ar putea fi vorba de trei sau patru luni. Toată plecarea ei a fost din scurt. Ea face genul asta de antrenamente zilnic, aleargă pe plajă, pe nisip, face scăriţe, se antrenează’, a spus iubitul Dainei Pivniceru la Kanal D.

Întrebat ce crede că urmează să facă Faimoasa, el a spus că este de părere că ea va intra pe teren chiar şi accidentată.  Diana a primit de la medic vestea că are o ruptură de ligament şi urmează să facă un RMN pentru a afla cât de gravă este situaţia.

Diana Pivniceru, din echipa „Faimoșilor”, s-a accidentat chiar în timpul meciului cu Ungaria. Ea trebuia să treacă peste doi cilindri, dar a călcat greșit. Aceasta a urlat de durere și n-a mai putut călca normal pe piciorul accidentat. Ea a fost transportată de urgență la spital.

Citește și

Parlamentul britanic a respins acordul privind ieșirea Marii Britanii din UE. Opoziția a anunțat depunerea unei moțiuni de cenzură

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.