Iubita româncă a fotbalistului Javier Hernadez, prima poză cu burtica de gravidă. Topless pe o plajă din Hawaii

0

 

Sarah Kohan, o frumoasă australiancă cu origini românești, a intrat în atenția presei și datorită relației amoroase cu Javier Hernandez, 30 de ani, atacantul mexican al echipei West Ham United.

Prin intermediul unui interviu pe care l-au postat recent pe Instagram, Javier Hernandez și Sarah Kohan au anunțat că urmează să devină părinți pentru prima oară. Acum, Sarah Kohan, în vârstă de 23 de ani, a dat publicității prima fotografie în care își arată burtica de gravidă. Fotografia a fost făcută în urmă cu o lună, pe o plajă din Hawaii, unde senzuala tânără a pozat topless.

Sarah Kohan, o tânără cu origini românești, a fost desemnată, în urma clasamentelor de popularitate, ca fiind cea mai sexy femeie din Australia.

Sarah Kohan, care este denumită Prințesa Instagramului, este faimoasă nu numai datorită pictorialelor incendiare, ci și pentru că are un blog de călătorii, unde postează imagini superbe din destinațiile exotice pe care le vizitează. Născută la Sydney, pe 6 martie 1994, Sarah este „pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă’, potrivit propriilor mărturisiri. Deși a devenit celebră datorită fotografiilor provocatoare, ea studiază Dreptul și visează să ajungă, cândva, judecător la Tribunalul Internațional de la Haga.

Citește și: 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.