Incredibila transformare a actriței care a interpretat-o pe Dulce Maria din telenovela „Carita de angel”. Cum arată azi Daniela Aedo

0

 

Daniela Aedo s-a făcut cunoscută în toată lumea grație rolul din telenovela „Carita de Angel”, difuzată și în România sub numele „Îngerașul”.

La vremea când a filmat pentru telenovela respectivă, Daniela Aedo avea doar cățiva anișori. Era o micuță adorabilă, care a cucerit pe toată lumea cu zâmbetuul ei, cu frumusețea și cu drăgălășenia. Astăzi are 23 de ani și s-a transformat într-o trânără seducătoare. Are același zâmbet cuceritor și se bucură de admirația fanilor, care o urmăresc cu mare atenție pe rețelele de socializare.

Daniela Aedo s-a născut în Mexico pe 12 februarie 1995. Mai are un frate cu 3 ani mai mic decât ea, pe nume Mariano.  Pe lângă rolul lui Dulce Maria în telenovela „Carita de Angel”, produsă de Televisa în anul 2000, ea a interpretat și rolul lui Marisol în telenovela „Vivan los ninos”. Ambele telenovele au avut succes atât în Mexic, cât și în alte tari, precum România. Daniela Aedo a avut și o aparitie în două episoade ale telenovelei de succes „Rebelde”, în 2004. Pe lânga filmările de la „Carita de Angel”, Daniela a inregistrat și un CD „Carita de Angel”.

Citește și: INTERVIU | John Kruzel, expert de fact-checking la PolitiFact, despre manipularea prin media: „Știrile false mizează pe emoții și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.